Salate de legume

Reteta Salata de fasole frecata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Alegem fasolea. O spalam cu apa rece si se lasa la inmuiat cateva ore.
Se arunca apa in care a stat, se pune la foc cu apa cit s-o acopere si se da in

ingrediente

   1/2 kg fasole boabe
   1 morcov
   1 pastirnac
   1 ceapa
   1 ceasca de ulei
   1 lingura de bulion
   usturoi
   sare

mod de preparare

Alegem fasolea. O spalam cu apa rece si se lasa la inmuiat cateva ore.


Se arunca apa in care a stat, se pune la foc cu apa cit s-o acopere si se da in clocot. Prima apa se arunca,, apoi se adauga alta apa si se lasa sa fiarba pana cand se inmoaie bine bobul.


Cand se poate consuma, se trece prin sita cu zarzavat cu tot, se pune intr-un vas adinc si se amesteca cu usturoi pisat si sare, dupa gust.


Atunci cand punem usturoiul se poate adauga si putin ulei de masline pentru mai mult gust.


Se asaza fasolea in salatiera, se orneaza cu ceapa prajita in ulei si colorata cu bulion.
Alte salate





Salata boeuf


Salata rosii


Salata orez
Incearca si Salata de rosii cu paine (reteta spaniola)
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole frecata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.