Salate de legume

Reteta Salata de mazare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se pregateste quinoa conform instructiunilor de pe ambalaj. Se desface cu o furculita si se lasa sa se raceasca complet.
In timp ce se prepara quinoa,

ingrediente

   1 cana de quinoa(cereale) gata preparate (aprox. ½ cana inainte de preparare)
   3 linguri de ulei de masline extra-virgin
   3 linguri otet din vin alb
   3 linguri de miere de albine naturala
   Sucul de la ½ lamaie de marime medie
   Sucul de la ½ portocala de marime medie
   Â¼ lingurita de sare
   un varf de piper proaspat macinat
   Â¼ lingurita de seminte de susan
   220 g de mazare cu pastai
   spalata si curatata de ate
   pulpa de la o portocala de marime medie
   fara piele si samburi

mod de preparare

Se pregateste quinoa conform instructiunilor de pe ambalaj. Se desface cu o furculita si se lasa sa se raceasca complet.


In timp ce se prepara quinoa, se pregateste otetul de citrice. Se bat cu telul intr-un castron uleiul de masline, otetul, mierea, zeama de lamaie, zeama de portocale, sarea, piperul si semintele se susan intr-un bol mic; se pun deoparte.


Se amesteca mazarea cu quinoa si pulpa de portocala. Se stropeste salata cu otet de citrice si apoi se serveste.
Alte mancaruri cu mazare








Mazare cu smantana


Piept de pui cu dovlecel si mazare
Incearca si Salata de legume cu naut
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de mazare" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.