Incingeti uleiul intr-o tigaie si adaugati morcovii felii, sucul de portocale si chimenul. Lasati tigaia pe foc mijlociu pana fierb morcovii (aproximat
Incingeti uleiul intr-o tigaie si adaugati morcovii felii, sucul de portocale si chimenul.Lasati tigaia pe foc mijlociu pana fierb morcovii (aproximativ 25 minute). Daca sucul de portocale s-a evaporat, mai adaugati 100 ml. Servit cald sau rece.
Se poate servi ca aperitiv sau ca garnitura la o friptura de porc. Pofta buna! Reteta Salata de morcovi si chimen in suc de portocale a fost propusa de irina.d pe forum culinar.ro.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeReţeta de scovergi e foarte simplă şi ieftină, de post, fără ou şi fără lapte.
Scovergi ardelenestiO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneEste o reteta mostenita de la bunica mea, prajitura preferata din copilaria mea.
Foi napolitana cu blat de nugaIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii