Va recomandam o salata cu orez, ton si legume, foarte simpla care va ajuta sa va mentineti in forma datorita aportului scazut de calorii Sal
Va recomandam o salata cu orez, ton si legume, foarte simpla care va ajuta sa va mentineti in forma datorita aportului scazut de calorii
Am curatat si feliat morcovii.
Telina se curata si se taie juliene.
Se adauga o ramurica de busuioc pentru aroma.
Se toaca ceapa marunt (nu exagerat) si se amesteca cu 2-3 linguri de ulei si otet de vin rosu, dupa gust.
Se adauga ramurele de busuioc!
Se adauga caperele apoi legumele fierte si racorite si cu putina sare,
tonul cu tot cu uleiul de masline (fiecare doza are cam o lingura de ulei de masline)si orezul fiert.
Se amesteca si se condimenteaza bine.
Daca doriti sa aiba un aspect mai deosebit puteti servi aceasta salata fie in jumatati de mar scobit, fie in cosulete din foietaj.
Alte retete recomandate:
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeZărzăraşi sau mini papanaşi. Se fac rapid şi sunt foarte gustoşi, mai ales calzi. Eu i-am servit cu miere, dar merg cu...
Zarzarasi cu miereAcest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosLimoncello este un lichior de lămâie originar din sudul Italiei (peninsula Sorrento). Cum localnicii țin mult la...
LimoncelloIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii