Frunzele de papadiese spala bine, se rup in bucati mici si se pun in castron. Separat se pregateste sosul: intro tigaie se incinge uleiul, se adauaga
Frunzele de papadiese spala bine, se rup in bucati mici si se pun in castron.
Separat se pregateste sosul: intro tigaie se incinge uleiul, se adauaga faina, zaharul, sarea si otetul si sa da in fiert. Sosul se fierbe si se amesteca pana cand se ingroasa si se omogenizeaza. Se opreste focul si se adauga smantana amestecand in continuare.
Dupa ce s-a racit sosul se adauga peste frunzele de papadie.
Se adauga si carnea taiata si ouale fierte taiate.
Alte retete:Salata cu untisor; Salata de cozi de spanac
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeO reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...
Prajitura cu mere, budinca si foietajReţeta de scovergi e foarte simplă şi ieftină, de post, fără ou şi fără lapte.
Scovergi ardelenestiO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneChiar delicioase aceste rulouri....
Rulouri Ceva fin cu oua fierte si pasta de maslineIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii