Patlagelele vinete se coc pe jaratec sau pe flacara, la masina. Se tin pe foc iute pina incep sa se inmoaie si se innegreste coaja. Cat sunt inca fie
Patlagelele vinete se coc pe jaratec sau pe flacara, la masina. Se tin pe foc iute pina incep sa se inmoaie si se innegreste coaja.
Cat sunt inca fierbinti se curata cu grija de coaja, se spala bine in apa rece, ca sa nu ramina nici cea mai mica firimitura de coaja innegrita si se pun pe un fund de lemn. Se apasa cu mina ca sa se scurga apa din ele si se toaca cu un cutit de lemn.
Se pun intr-un castron, se sareaza si se bat bine cu furculita sau cu o lingura de lemn, punand ulei indeajuns. Otet se pune dupa gust, de asemenea si ceapa taiata marunt.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete:
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa
Ghiveci la cuptor
Garnitura de orez si mazare
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPentru masa de Paste, va invit sa incercati o friptura delicioasa de miel.
Friptura de mielIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii