Salate de legume

Reteta Salata de peste cu sfecla rosie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
comsa_20976 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pestele se scurge de ulei si se zdrobeste cu furculita. Se amesteca cu untul, mustarul, sfecla rosie fiarta, data pe razatoarea cu gauri mici si scurs

ingrediente

   2 conserve de sardele in ulei
   4 linguri unt (margarina)
   4 linguri mustar
   300 gr. sfecla rosie fiarta (coapta)
   10-15 masline negre
   10-15 castraveciori murati (in otet)
   sare
   piper

mod de preparare

Pestele se scurge de ulei si se zdrobeste cu furculita. Se amesteca cu untul, mustarul, sfecla rosie fiarta, data pe razatoarea cu gauri mici si scursa, maslinele taiate marunt si castraveciorii rasi pe razatoarea cu gauri mari (scursi). Se adauga sare si piper dupa gust.
Se taie capacul de la o bagheta, se scobeste de miez si se umple cu salata. Se tine la congelator 30 minute inainte de a o taia felii.
Incearca si Salata verde
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de peste cu sfecla rosie" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.