1. Salata se prepara ca in taiate in felii sau in sfer- reteta precedenta, adau- turi care se aranjeaza pe gandu-se oua fierte tari si frunze de salat
1. Salata se prepara ca in taiate in felii sau in sfer-
reteta precedenta, adau- turi care se aranjeaza pe
gandu-se oua fierte tari si frunze de salata.
Salata de ridichi de iarna 500 g ridichi de iarna, 2-3 cepe de apa, 2 linguri ulei, 1 lingura de zeama de lamaie, sare. Ridichile se curata de coaja si de partea amara
din miez, se spala, se dau pe razatoarea cu gauri mari,
se sareaza si se lasa o ora.
Se storc apoi cu mainile, se asaza intr-o salatiera, se adauga cepele taiate in felii subtiri, uleiul,
sucul de lamaie si se amesteca.
Salata se poate garnisi cu masline.
Alte salate recomandate
Salata oua
Salata beuf
Salata morcovi
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeO bunatate de mancare pe care trebuie sa o incercati in aceasta perioada . Este o reteta mai deosebita dar foarte gustoasa....
Pulpe de pui cu castaneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii