Salate de legume

Reteta Salata de trufe cu ciuperci si sos vinegreta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Trufele, ciupercile si telina se spala, se cuarat si se taie fideluta. Cartofii si anghinarea se spala, se curata, apoi se fierb separat in apa cu sa

ingrediente

   100 gr trufe
   100 gr ciuperci
   100 gr telina
   100 gr cartofi
   100 gr anghinare
   1 legatura hatmatuchi sau patrunjel
   1 lingura otet
   2 linguri ulei
   piper
   sare

mod de preparare

Trufele, ciupercile si telina se spala, se cuarat si se taie fideluta. Cartofii si anghinarea se spala, se curata, apoi se fierb separat in apa cu sare. Dupa ce s-au racit, cartofii se taie cubulete, iar anghinarea se taie feliute lungi. Hatmatuchiul sau patrunjelul se spala si se toaca marunt. se pun toate ingredientele de mai sus intr-un castron si se toarna peste ele sosul vinegreta, din ulei, otet, sare si piper.

Se amesteca usor si se orneaza cu hatmatuchi. Se serveste imediat.


Alte retete:





Curcan umplut Ciorba radauteana Piftie de curcan
Incearca si Tzaziki cum il fac eu
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de trufe cu ciuperci si sos vinegreta" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.