Varza se tine in apa rece, se inlatura frunzele mari de deasupra, apoi se taie fideluta. Se pune intr-un castron adanc, se stropeste cu ulei fierbint
Varza se tine in apa rece, se inlatura frunzele mari de deasupra, apoi se taie fideluta.
Se pune intr-un castron adanc, se stropeste cu ulei fierbinte si se parfumeaza cu chimen pisat.
Se serveste imediat, langa mancaruri din carne sau din legume.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasesti aici:
salata bulgareasca,
ciorba salata
retete legume
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii