Salata de vinete este delicioasa in orice anotimp. Puteti sa o conumati imediat sa sa puneti vinetele la congelator si sa pregatiti mai tarziu salata de vinete
Punem vinetele la copt in cuptor cu tot cu coaja. Le verificam dupa 30 de minute sa vedem daca sunt gata pentru a le decoji. Daca sunt gata le decojim si le batem pe un fund de lemn cu batatorul pentru vinete.
Le punem intr-un castron si separat face maioneza.
Maioneza o facem dintr-un galbenus de ou fiert si un galbenus de ou crud. Le amestec, punem o lingurita de mustar si ulei. Adaugam ulei de fiecare data cand este nevoie astfel incat sa obtinem o cantitate destul de mare de maioneza. Adaugam maioneza peste vinete si punem si ceapa taiata marunt.
Asezonam cu sare si piper.
Se serveste cu paine prajita si salata de rosii.
Alte retete recomandate:
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii