Salate de legume

Reteta Salata de vinete cu maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 
Barsasteanu_16850 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vinetele se decongeleaza si se scurg. Este recomandabil ca aceasta operatie sa se faca cu o zi inainte pentru a se scurge bine.
1/3 din cantitate se

ingrediente

   500 g vinete congelate
   un galbenus
   o ceapa mica
   200 ml ulei
   sare
   sare se lamaie

mod de preparare

Vinetele se decongeleaza si se scurg. Este recomandabil ca aceasta operatie sa se faca cu o zi inainte pentru a se scurge bine.

1/3 din cantitate se taie bucati mari si se pune impreuna cu galbenusul si ceapa taiata in paharul de la mixerul BRAUN pentru pasat. Se paseaza cu mixerul. Se adaoga uleiul (tot dintr-o data) se paseaza in continuare obtinandu-se o pasta tare, albicioasa.

Restul de vinete se toaca in vasul pentru tocat al mixerului. Se amesteca cele doua compozitii si se pune sare si sare de lamaie dupa gust.
Se poate servi ca aperitiv intr-un castron, ornat cum va dicteaza imaginatia.
Incearca si Salata de anghinare
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de vinete cu maioneza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.