Salate de legume

Reteta Salata gourmande

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Curatam fasolea. Indepartam capetele si eventualele fire. Intr-o oala punem 2 l de apa si lasam sa clocoteasca. Punem fasolea in apa si dam la foc pot

ingrediente

   300 g fasole verde proaspata
   100g ciuperci
   zeama de la 1 lamaie
   20g feliute de piept rata afumat
   1 conserva mica de file ansoa in ulei de masline
   40g seminte de pin
   50 g arpagic proaspat maruntit
   4 fire de patrunjel
   Pt vinegreta
   1lg mustar
   1 lg otet balsamic
   2 catei de usturoi
   3 lg ulei de masline
   sare si piper

mod de preparare

Curatam fasolea. Indepartam capetele si eventualele fire. Intr-o oala punem 2 l de apa si lasam sa clocoteasca. Punem fasolea in apa si dam la foc potrivit timp de 10 min.


Trecem dupa ce o scurgem printr-un jet de apa rece. Scurgem din nou.


Dupa ce curatam ciupercile le taiem lamele subtiri. Stropim imediat cu zeama de lamaie.


Prajim vinegreta pe fundul unei slaatiere.


Amestecam cu mustar otetul balsamic.


Incorporam fasolea verde si ciupercile. Amestecam bine.


Repartizam continutul salatierei in patru farfurii individuale. Adaugam feliile de piept afumat si rata, amsoa si semintele de pin.


Presaram arpagic maruntit si decoram cu patrunjel.
Incearca si Salata de ardei si branza
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata gourmande" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.