Se coc ardeii pe plita si se pun intr-o cratita cu sare ca sa se poata decoji mai usor (cum facem pentru salata noastra de ardei copti). Cand sunt gat
Se coc ardeii pe plita si se pun intr-o cratita cu sare ca sa se poata decoji mai usor (cum facem pentru salata noastra de ardei copti). Cand sunt gata se curata de pielite si de seminte si se rup fasii cat mai mici.
Rosiile se cresteaza in x (ca sa se poata despielita mai usor) si se pun intr-o tava tapetata cu staniol; se coc in cuptor jumatate de ora. Se despieliteaza si li se scot semintele (folosim doar "carnea").
Se amesteca ardeiul cu rosiile si condimentele si se "mojaresc" si ele putin.
La sfarsit se adauga jumatate de conserva ton si se orneaza cu triunghiuri de branza topita si masline.
Pofta buna!
Reteta Salada mshuaia a fost propusa de monykutz pe forum culinar.ro
Alte retete de salata gasiti aici:
Salata de paste cu legume,
Tabouleh ,
Salata arabeasca
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Siropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCe-ar fi sa pregatesti in dimineata asta ceva dulce pentru micul dejun? Pui alaturi o cana de cafea sau un pahar cu lapte si...
Desert gogosi rapide pentru micul dejunIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii