Salate de legume

Reteta Salata ruseasca cu peste (varianta moderna)

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 30m 
luminitanaty postat de
Postat pe: 14-06-2017
Adaugă în cartea de bucate
Retete sanatoase cu fructe si legume

ingrediente

2 portii

   1 felie paine negra
   1 file hering
   3 fire ceapa verde
   1 sfecla mare
   sare
   5 grame gelatina
   2 linguri iaurt

mod de preparare

Cu ajutorul unui inel, se taie felia de paine si se pune la baza, siliotka (heringul) se taie cubulete, ceapa vede marunt, aproximativ o lingurita, se poate pune si mai mult; se amesteca intr-un bol ceapa cu siliodka si uleiul si se pun peste felia de paine in centru, se pastreaza putin spatiu intre inel si siliodka.

Sfecla fiarta se taie cuburi si se pune in robotul de bucatarie, se mixeaza pana obtinem o pasta, apoi se adauga iaurt sau pentru varianta mai calorica, maioneza :) si se mixeaza iarasi, daca este necesar, se mai adauga sare. Gelatina se hidrateaza cu 30 ml apa, apoi se topeste la bain mare. Peste piureul de sfecla se adauga gelatina si se amesteca. Cu ajutorul unei linguri, se pune piureul de sfecla peste peste. Se da la rece pentru 1 ora sau la congelator, pentru grabi procesul de inchegare pentru 20 min.

Pentru decor, am folosit ceapa verde, lamaie.

Incearca si Salata de ceapa de iarna
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata ruseasca cu peste (varianta moderna)" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.