Salate de legume

Reteta Salata verde

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata 2-4 capatani de salata, se rup frunzele, se taie nervurile groase ( cui ii place salata crocanta o poate pune intr-o punga de polietilena bi

ingrediente

   2-4 capatani de salata verde
   4 linguri de glucoza
   2 lingurite cu sare
   6 linguri de otet de mere
   ulei

mod de preparare

Se curata 2-4 capatani de salata, se rup frunzele, se taie nervurile groase ( cui ii place salata crocanta o poate pune intr-o punga de polietilena bine inchisa la gura pentru 10 minute la congelator).


Salata frageda se spala sub jet de apa puternic, apoi, luand cate o mana de frunze , se taie de doua degete latime.


Dupa aceea, se amesteca in 80 ml apa 4 linguri de glucoza, 2 lingurite cu sare, 6 linguri (8 ml) otet de mere. Salata se pune in acest sos, se amesteca si se lasa un sfert de ora sa se macereze.


Salata se serveste scotand-o din sos si stropita doar cu putin sos.


Cel mai simplu mod de a proceda ca atare este acela de a o stropi gata preparata cu o lingurita de ulei presat la rece.
Pofta buna!





Alte retete culinare


recomandate:


Salata orientala


Salata de sfecla rosie cu hrean


Salata de conopida
Incearca si Salata mixta de varza
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata verde" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.