Tabouleh este o delicioasa reteta de salata cu legume, cuscus si menta. O salata usoara, sanatoasa cu multe legume.
Se taie rosiile in cubulete mici si le amestec cu bulgurul ( acesta se va umfla pentru ca absoarbe zeama de la rosii);
Se face un amestec din usturoiul zdrobit, uleiul de masline, zeama de lamaie, menta, sare, piper, sumak, amestec pe care il amestec bine si il torn peste rosiile cu bulgur;
Se toaca castravetele, ceapa si patrunjelul ( mereu patrunjelul ultimul ca sa-si pastreze prospetimea si sa aiba timp sa se scurg bine dupa spalare);
Se amesteca toate ingredientele, se acopera vasul in care e salata cu folie de plastic si se pune la frigider pentru cel putin 2 ore.
Reteta Tabouleh a fost propusa de Anytza Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeO bunatate de mancare pe care trebuie sa o incercati in aceasta perioada . Este o reteta mai deosebita dar foarte gustoasa....
Pulpe de pui cu castaneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii