Tabouleh este o delicioasa reteta de salata cu legume, cuscus si menta. O salata usoara, sanatoasa cu multe legume.
Se taie rosiile in cubulete mici si le amestec cu bulgurul ( acesta se va umfla pentru ca absoarbe zeama de la rosii);
Se face un amestec din usturoiul zdrobit, uleiul de masline, zeama de lamaie, menta, sare, piper, sumak, amestec pe care il amestec bine si il torn peste rosiile cu bulgur;
Se toaca castravetele, ceapa si patrunjelul ( mereu patrunjelul ultimul ca sa-si pastreze prospetimea si sa aiba timp sa se scurg bine dupa spalare);
Se amesteca toate ingredientele, se acopera vasul in care e salata cu folie de plastic si se pune la frigider pentru cel putin 2 ore.
Reteta Tabouleh a fost propusa de Anytza Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPentru o zi speciala, un tort special...Ma rog, era un motiv bine intemeiat sa pregatesc ceva dulce. Dar de data...
Desert tort inima cu mousse si jeleu de visineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii