Salate din carne de pasare

Reteta Pui adobo

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
mihuta postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se da in clocot soia cu otetul, apa si usturoiul zdrobit sau praful de usturoi. Se adauga carnea de pui si se fiebe la foc mic 30-40 minute

ingrediente

   4 file-uri piept pui ( aprox 150 gr bucata
   dezosate si fara piele
   1/2 cana sos de soia
   1/2 cana otet de vin
   1 cana apa
   10 catei de usturoi sau 5 lingurite de praf de usturoi

mod de preparare

Se da in clocot soia cu otetul, apa si usturoiul zdrobit sau praful de usturoi. Se adauga carnea de pui si se fiebe la foc mic 30-40 minute
Se serveste cu orez fiert la abur si legume
Incearca si Salată de sfeclă cu piept de pui şi caşcaval Delaco Sofia
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui adobo" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Salate din carne de pasare

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.