Salate din carne de pasare

Reteta Salata de andive cu carne de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Tocam carnea de pui care a fost fiarta si racita, apoi se pune intr-un castron adinc.
Pregatim andivele, le taiem felii groase de 1 cm si se pun pest

ingrediente

   1 piept de pui fiert
   4—5 andive
   1 ou
   1 ceasca de ulei
   sare
   1 gogosar murat
   1 lingurita de mustar
   1/2 lamiie si 1 lingura de smantana

mod de preparare

Tocam carnea de pui care a fost fiarta si racita, apoi se pune intr-un castron adinc.


Pregatim andivele, le taiem felii groase de 1 cm si se pun peste carne.


La fel se procedeaza si cu gogosarul.


Amestecul se omogenizeaza si se sareaza, apoi se acopera cu maioneza. Maioneza se pregateste din galbenusul crud, peste care se pune mustarul, zeama de la jumatate de lamiie si uleiul turnat incet.
Salata se asaza pe un platou, se orneaza cu felii de gogosar murat si se serveste imediat.





Alte sugestii de salata





Salata cu ciuperci


Salata bulgareasca


Salata cu piept de pui
Incearca si Salata de pui
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de andive cu carne de pasare" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Salate din carne de pasare

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.