Salate din carne de pasare

Salata de andive cu piept de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se aleg andive tinere (andivele tinere nu au frunze verzi care sunt amare), se taie putin din cotor, se curata, se spala rapid sub un jet de apa, se s

ingrediente

   700 gr. andive
   350 gr. piept de pasare fiert
   maioneza
   3 linguri smintina
   zeama de la 1/2 lamiie

mod de preparare

Se aleg andive tinere (andivele tinere nu au frunze verzi care sunt amare), se taie putin din cotor, se curata, se spala rapid sub un jet de apa, se scurg de apa, apoi se desfac frunzele, care se lasa intregi sau se rup in doua, se pun intr-o salatiera sau intr-un castron, se amesteca cu pieptul de pasare taiat in lung si cat mai subtire, cu maioneza (preparata din: 1 ou, 150ml ulei, sare, zeama de lamaie) si cu smintana. Se sareaza, se pipereaza si se acreste dupa gust.
Se serveste imediat
Incearca si Salata orientala cu pui
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de andive cu piept de pasare" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Salate din carne de pasare

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite