Salate din carne de pasare

Salata de sparanghel cu carne de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se alege sparanghelul cu tulpina groasa de un deget si cu varfurile violete, se curata (de la radacina spre varf), taind apoi cam 1-2 cm din partea de

ingrediente

   700 gr. sparanghel
   1 buc. piept de pasare
   3 oua
   250 ml ulei
   zeama de la o lamiie
   o lingurita mustar
   sare
   piper

mod de preparare

Se alege sparanghelul cu tulpina groasa de un deget si cu varfurile violete, se curata (de la radacina spre varf), taind apoi cam 1-2 cm din partea de jos care este fibroasa. Se spala sub un jet de apa rece, se asaza in snopuri si se leaga in partea de jos si de sus, apoi se fierbe in apa clocotita cu sare, cca 30 minute. Dupa ce a fiert, se scoate sparanghelul cu grija, se desface din snopuri si se asaza pe un servet impaturit pentru a absorbi toata apa, dupa care se pune pe o farfurie. Din galbenusuri, ulei si lamiie se prepara o maioneza; se potriveste de sare si piper, se amesteca cu mustarul si carnea taiata cubulete si se toarna peste sparanghel. Se prefera carnea de la pieptul de gaina, fiind alba si frageda.
Se serveste rece
Incearca si Salata de morcovi cu varza si pui
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sparanghel cu carne de pasare" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Salate din carne de pasare

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite