Salate din carne de pasare

Reteta Salata din ciuperci si piept de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
duta_12791 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pune la fiert carnea de pui, dar pentru rapiditate e bine ca aceasta sa fie fiarta dinainte si tinuta la rece pentru ziua respectiva. Se spala ciup

ingrediente

   1 cutie ciuperci taiate
   200 g maioneza subtire
   1/2 piept de pui sau resturi de pui fiert
   ramase dupa dezosare
   usturoi sau hrean
   dupa gust
   marar
   sare
   eventual putina menta

mod de preparare

Se pune la fiert carnea de pui, dar pentru rapiditate e bine ca aceasta sa fie fiarta dinainte si tinuta la rece pentru ziua respectiva. Se spala ciupercile si se maruntesc. La fel si carnea de pui, care apoi se amesteca cu ciupercile si cu maioneza. Se rade marul, care nu trebuie sa fie din soiul dulce si nici prea mare, el trebuie doar sa dea un gust special, nu sa acapareze salata. Usturoiul se toaca foarte marunt, preferabil sa fie utilizat aparatul special pentru usturoi. Daca preferati hreanul, acesta se rade pe razatoarea mica. Se adauga putin marar si/sau foarte putina menta, daca doriti. Atit menta cit si marul pot fi omise daca aveti gusturi mai clasice. Totul se amesteca si da la rece, sa se patrunda gusturile.
Salata se orneaza cu frunze de patrunjel si chiar cu feliute de gogosar, pentru culoare
Incearca si Salata de pui cu ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata din ciuperci si piept de pui" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Salate din carne de pasare

Recomandari pentru tine si casa ta

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite