Salata verde cu piept de pui este un aperitiv consistent si sanatos. Pieptul de pui se spala si se taie in bucati lungi de cca 5 cm si late de cca 1 cm.
Salata verde cu piept de pui este un aperitiv consistent si sanatos. Pieptul de pui se spala si se taie in bucati lungi de cca 5 cm si late de cca 1 cm. Salata verde se spala bine sub jet de apa rece. Se prepara un sos din miere de albine, mustar, gem de fructe de padure, care se freaca cu 200 ml de ulei adaugat treptat ca la maioneza. Se adauga sarea, piperul, 200 ml workchester, apa minerala, si otetul. Pieptul de pui se frige in tigaie cu 50 ml ulei pana se rumeneste si se adauga 50 ml workchester, apoi sosul preparat si se continua tratamentul termic inca cca 5 minute. La final se adauga si boabele de porumb si se amesteca bine.
Se serveste cu salata verde.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSalatele sunt cele mai rapide soluții atunci când nu ai timp de stat în bucătărie! Plus de asta, în...
Salata de paste cu carnati, telemea si sos pestoIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii