Salate reci

Reteta Cruditati de sezon

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
marcel postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala salata verde si se rup frunzele in bucatele mici, se taie ridichile si ceapa verde in rondele subtiri, se taie sunca si rosiile in cubulete s

ingrediente

   1 capatana salata verde
   1 legatura ceapa verde
   1 praz sau 1-2 bucati usturoi verde
   1-2 rosii
   5-6 ridichi de luna
   100g sunca
   100g parmezam
   1 pahar iaurt
   1 legatura verdeata

mod de preparare

Se spala salata verde si se rup frunzele in bucatele mici, se taie ridichile si ceapa verde in rondele subtiri, se taie sunca si rosiile in cubulete si se amesteca toate intr-o salatiera; separat se amesteca parmezamul cu iaurtul si usturoiul sau prazul taiat rondele ( se poate adauga 1 ligura ulei masline si zeama de la o lamaie ) si se toarna peste salata. Se da la rece 15-20 minute. Important este sa nu se amestece sosul de iaurt cu restul salatei decat inaintea servirii.
Se serveste ca atare sau alaturi de o friptura rece de miel sau pui.
Incearca si Salata cu creveti si tarhon
Daca ti-a placut reteta noastra "Cruditati de sezon" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite