Salata a la Moscova este un aperitiv cu carne si legume consitent si delicios. Carnea se curata, se spala, se fierbe in apa cu sare, se raceste si se taie marunt.
Salata a la Moscova este un aperitiv cu carne si legume consitent si delicios. Carnea se curata, se spala, se fierbe in apa cu sare, se raceste si se taie marunt. Castravetii se spala, se curata de coaja si seminte si se taie felii subtiri. Salata se curata si se spala. Mararul se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile se spala si se taie rondele. telina se curata, se spala si se taie rondele. Carnea se amesteca cu castravetii, telina, maioneza, mustarul si sarea. Se orneaza cu rondele de rosii si marar verde. Se aseaza pe frunze de salata.
Salata a la Moscova se serveste rece.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeAveam eu în plan un Cheesecake pregătit la Slow Cooker, dar întâmplarea a făcut să descopăr că pot...
Cheesecake cu ciocolata la Multicooker Crock- Pot Express cu gatire sub presiuneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii