Salate reci

Reteta Salata Bacration

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Telina si anghinarea se taie julien foarte fin, apoi se pun la marinat pentru 24 de ore in sosul preparat din otet, ulei si vin alb, sec. Pieptul de

ingrediente

   200 gr telina
   4 bucati anghinare
   200 gr piept de pui rasol sau fript
   200 gr macaroane fierte
   1 lingura otet
   2 linguri ulei
   vin
   1 cana maioneza
   2-3 linguri sos de rosii
   piper
   sare
   2 oua rascoapte
   5
   50 gr sunca

mod de preparare




Telina si anghinarea se taie julien foarte fin, apoi se pun la marinat pentru 24 de ore in sosul preparat din otet, ulei si vin alb, sec. Pieptul de pui se taie tot julien. Macaroanele se fierb al dente, apoi se taie la 1-2 cm.


Separat, se pregateste sosul din maioneza, sos de rosii, sare, piper si putin vin in care s-au amrinat legumele. Se adauga legumele si carnea si se amesteca.

Salata se pune intr-o salatiera si se orneaza cu bucati mici de oua


si sunca tocata marunt. Se serveste imediat.


Alte retete culinare:





Piftie de curcan


Ciorba radauteana


Iahnie de fasole
Incearca si Salata de varza alba
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Bacration" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.