Salata Boeuf cu piept de pui
Cartofii, morcovul si patrunjelul radacina, se spala foarte bine şi se pun in coaja la fiert. Sunt fierti cand furculita intra cu usurinta, dar mijlocul se simte putin tare. Se scurg de apa si se lasa putin la racit. Apoi cu un cutit bine ascutit se curata foarte usor de coaja. In felul acesta zarzavatul a pastrat mai mult gust, dulceata lui nu s-a dus o data cu zeama fiarta. Pieptul de pui se fierbe fara pielita si apoi se scoate carnea de pe oase.
Zarzavatul fiert, castravetii murati, pieptul de pui se taie, toate cu rabdare, in bucati potrivite ca marime cu bobul de mazare. Se amesteca toate cu mazarea scursa, apoi se pun cateva linguri de mustar si se incorporeaza maioneza facuta din 2 doua galbenusuri fierte si un galbenus crud, o lingura de mustar. Se potriveste totul dupa gustul fiecaruia cu maioneza si mustar.
Se pune apoi pe un platou si se orneaza dupa priceperea fiecaruia
Salata Boeuf cu piept de pui se serveste rece, ca si aperitiv.
Sursa acestei retete este blogul culinar Alice-Albinutza.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii