Salate reci

Salata de creier

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
schwartz copel 348 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata bine creierul de pielite si urme de singe si se pune la fiert intr-un vas cu apa si o lingura de otet. Se fierbe 10-12 minute, scotind mereu

ingrediente

   1 buc. creier de vita (sau 2 buc. creier de porc)
   5-6 gr. sare
   2 linguri ulei
   2 linguri otet
   1 buc. ceapa mijlocie
   sare
   piper alb

mod de preparare

Se curata bine creierul de pielite si urme de singe si se pune la fiert intr-un vas cu apa si o lingura de otet. Se fierbe 10-12 minute, scotind mereu spuma formata in timpul fierberii. Dupa fierbere se scoate creierul din apa, punindu-l pe un platou sa se raceasca. Dupa racire se introduce creierul in foodprocesor(in lipsa acestuia se va freca cu dosul furculitei creierul cu celelalte ingrediente), se adauga celelalte ingrediente, se formeaza o crema la care se adauga ceapa taiata foarte marunt. Salata este gata cind este aproape alba.
Salata se unge pe tartine care se servesc pe un platou ornat cu frunze de salata verde
Incearca si Salata iute
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de creier" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Salate reci

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite