Salate reci

Reteta Salata de fasole galbena

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 
susu postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Salata de cruditati (reteta video)"
 
Fasolea proaspata se curata, se spala si se fierbe. Ceapa se toaca marunt de mana si usturoiul se paseaza. Se caleste ceapa intr-o cantitate generoas

ingrediente

   2 borcane de fasole galbena sau verde (sau ½ kg fasole proaspata)
   Ceapa alba din belsug (1/2 kg)
   cateva capatani de usturoi
   ulei
   sare sau vegeta

mod de preparare

Fasolea proaspata se curata, se spala si se fierbe. Ceapa se toaca marunt de mana si usturoiul se paseaza. Se caleste ceapa intr-o cantitate generoasa de ulei pana isi schimba culoarea, sa fie aurie. Se adauga apoi usturoiul si se caleste si el. La final punem fasolea scursa bine si le calim impreuna. Potrivim de sare si asta-i tot.
Se serveste rece de la frigider. Este o mancare grea dar foarte gustoasa. Cine doreste poate pune fasolea la scurs de ulei.


Alte retete recomandate:
Incearca si Salata de cartofi cu mustar si smintina
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole galbena" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.