Salate reci

Reteta culinara Salata franceza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Salata franceza este un aperitiv cu legume si cascaval sanatos si delicios. Cascavalul se curata de coaja; o treime din cantitate se taie cuburi mici, iar restul se rade.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   cascaval 100 g
   mazare conserva 250 g
   morcovi 350 g
   smantana 100 g
   gogonele murate 100 g
   porumb conserva 100 g
   oua 1 bucata
   sare si piper

mod de preparare

Salata franceza este un aperitiv cu legume si cascaval sanatos si delicios. Cascavalul se curata de coaja; o treime din cantitate se taie cuburi mici, iar restul se rade. Mazarea se scurge de lichid si se trece prin jet de apa rece. Morcovii se curata, se spala, se fierb, se racesc si se taie cuburi mici. Oul se fierbe si se taie cuburi. Gogonelele se spala si se taie cuburi mici. Porumbul se scurge de lichid si se trece prin jet de apa rece. Mazarea se amesteca cu cuburile de cascaval, morcovii, gogonelele, porumbul, smantana, sarea si piperul. Se decoreaza cu felii de ou si deasupra se presara cascavas ras.




Salata franceza se serveste rece.


Incearca si Salata delicioasa de telina si mere
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata franceza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Salate reci
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite