Peste si fructe de mare

Reteta Biban vargat umplut

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 20m 
gatire reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 08-01-2016
Adaugă în cartea de bucate

• spalati si curatati bibanul de solzi
• indepartati-i inotatoarele si aripioarele
• despicati de sus

ingrediente

4 portii

   biban vargat (puteti folosi si biban normal) - 1 buc cca 700 g
   fenicul - 1/2 buc
   ciuperci Champignon 300 g
   orez prefiert - 1/4 cana
   ardei gras rosu - 1 buc
   fasole kidney la conserva - 1/4 conserva
   morcov - 1 buc
   unt la temperatura camerei - 30 g
   vin alb - 40 ml
   apa - 40 ml
   ulei de floareasoarelui - 2 linguri
   usturoi - 4 catei
   salvie - 2 frunze tocate marunt
   sare si piper dupa gust

mod de preparare


• spalati si curatati bibanul de solzi
• indepartati-i inotatoarele si aripioarele
• despicati de sus bibanul cu un cutit foarte bine ascutit, mergand cu lama pe langa os, pana la burta, dar fara sa o strapungeti
• mergeti „pe os" cu lama, pana aproape de coada 
• cu ajutorul unei foarfeci de bucatarie, taiati coloana vertebrala
• scoateti oasele cu o penseta, insa continuati sa aveti mare grija sa nu strapungeti burta pestelui
• dupa ce ati scos oasele si coloana vertebrala, scoateti si matele acestuia
• spalati-l si asezonati-l bine cu sare si piper in interior
• taiati ardeiul si morcovul cubulete
• taiati ciupercile Champignon cuburi mai mari
• taiati feniculul bucati subtiri
• amestecati legumele impreuna cu orezul, untul la temperatura camerei, salvia tocata si fasolea kidney
• umpleti burta pestelui si rulati-l intr-o folie de copt, ca sa ramana strans
• puneti-l in slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital
• taiati usturoiul bucatele si adaugati-l in slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital impreuna cu vinul, apa si uleiul
• inchideti capacul etans si lasati sa se gateasca pentru 90 min pe modul de temperatura „High".

Pofta buna!
Incearca si Budinca de paste cu branzeturi si ton
Daca ti-a placut reteta noastra "Biban vargat umplut" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Peste si fructe de mare

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.