Specialitati

Reteta Cotlet de porc umplut

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 10m 
gatire reteta 5h 
admin postat de
Postat pe: 08-01-2016
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Cotlete de porc cu gorgonzola si nuci (Reteta video)"
 

• cu ajutorul unui cutit desfaceti partial cotletul de porc (lasati cca. 2 cm pana in margine)

ingrediente

4 portii

   cotlet de porc - 1 buc 500 g
   carne tocata de vita - 200 g
   ceapa salota - 2 buc
   usturoi - 2 catei
   patrunjel - 1/2 legatura
   cimbru uscat - 1/2 lingurita
   boia afumata - 12 lingurite
   vin rosu calitativ - 40 ml
   ulei - 1 lingura
   apa - 40 ml
   sare, piper alb dupa gust
Aditional:
   papiota culinara

mod de preparare


• cu ajutorul unui cutit desfaceti partial cotletul de porc (lasati cca. 2 cm pana in margine)
• tocati salota si usturoiul cubulete mici, iar patrunjelul marunt
• adaugati-le peste carnea tocata impreuna cu boiaua, sarea si piperul dupa gust
• asezonati interiorul cotletului cu sare si piper si umpleti-l cu carnea tocata
• legati-l din 3 in 3 cm cu papiota culinara
• adaugati vinul, uleiul, apa si cimbrul in slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital
• setati modul de temperatura „High" si lasati la gatit cca. 5 ore, fara a supraveghea aparatul, timp in care va puteti ocupa de alte activitati.

Pofta buna! 
Incearca si Unt cu ierburi aromate
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc umplut" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Specialitati

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.