• amesteca carnea cu orezul (spalat in prealabil), dovleacul, ceapa rasa, boia afumata, cimbru uscat, sare si piper• taie
Sarmalute cu dovleac• desfaceti varza murata si pregatiti foile, taiati-le in doua daca sunt prea mari• restul de varza tocati-o marunt
Sarmale in foi de varza• adaugati laptele de vaca in slow cooker Crock Pot 3.5 L Red si setati functia keep warm• amestecati
Iaurt grecesc• introduceti toate ingredientele in slow cooker Crock Pot 2.4L Manual Black si setati pe modul de gatire Low• dupa 4
Branza proaspata• adaugati laptele, otetul, iaurtul si sarea in slow cooker Crock Pot 3,5 L Manual si amestecati bine• setati
Crema de branza din lapte de bivolita• scoateti samburii din prunele proaspete si mixatii-le impreuna cu menta proaspata• puneti vinul la redus pe foc, impreuna
Rulada de porc cu sos picant de prune• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vita• introduceti carnea tocata intr-un bol• dati ceapa pe razatoare si amestecati-o cu carnea• tocati mararul si patrunjelul
Rulada de ceafa de porc umpluta cu carne tocata• lasati frunzele de vita de vie peste noapte, la desarat• amestecati carnea tocata cu condimentele orientale, dar si
Sarmalute libaneze in foi de vita• asezonati pulpa de rata cu sare si piper, taind pe margini grasimea in exces• crestati foarte putin pielea
Confit de rata cu cous cous• amestecati intr-un vas drojdia, apa calduta, sarea si zaharul si lasati cca 10 min pana veti vedea ca vor
Paine cu oregano, rozmarin si cimbru• tocati marunt patrunjelul, mararul, ceapa si usturoiul• taiati untul cubulete si adaugati-l in slow cooker Crock-Pot...
Unt cu ierburi aromate• tocati ardeii kapia cuburi mai mari• tocati marunt ceapa, usturoiul si ardeiul iute• adaugati ceapa, usturoiul, ardeiul
Chili con carne• scurgeti bine varza si desprindeti cu grija foile, taindu-le cotorul (daca sunt prea lungi, taiati-le pe jumatate) •
Sarmalute cu afumatura si dovleac• dati legumele si cascavalul prin razatoare • intr-un castron amestecati toate ingredientele • dati pielea
Pulpa de pui umpluta cu legume si cascaval• cu ajutorul unui cutit desfaceti partial cotletul de porc (lasati cca. 2 cm pana in margine)
Cotlet de porc umplutRagout de iepure cu cherry, bacon si prune
Ragout de iepure cu cherry, bacon si pruneCe spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaSupa crema de legume servita alaturi de crutoane aromate este perfecta intr-o zi de post sau cand vrei sa mananci ceva usor!
Supa crema de legumeAceasta reteta de placinta cu mere este asa cum ii spune si numele, frageda :). Este o prajitura de casa cu mere absolut...
Placinta frageda cu mereUn desert bun, ieftin si usor de preparat pentru zilele de post si nu numai.
Chec de postMelcişorii ăştia sunt preferaţii mamei mele. De data aceasta am ales să-i pregătesc dintr-un aluat pufos de brioşe,...
Melcisori cu nuca si gem de maceseGulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...
Gulas unguresc cu carne de porcPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloAm cumparat un rulou de genul asta de la o patiserie si fetitei mele i-a placut tare mult, asa ca nu am scapat pana cand nu...
Rulouri hot-dogReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe