• amesteca carnea cu orezul (spalat in prealabil), dovleacul, ceapa rasa, boia afumata, cimbru uscat, sare si piper• taie
Sarmalute cu dovleac• desfaceti varza murata si pregatiti foile, taiati-le in doua daca sunt prea mari• restul de varza tocati-o marunt
Sarmale in foi de varza• adaugati laptele de vaca in slow cooker Crock Pot 3.5 L Red si setati functia keep warm• amestecati
Iaurt grecesc• introduceti toate ingredientele in slow cooker Crock Pot 2.4L Manual Black si setati pe modul de gatire Low• dupa 4
Branza proaspata• adaugati laptele, otetul, iaurtul si sarea in slow cooker Crock Pot 3,5 L Manual si amestecati bine• setati
Crema de branza din lapte de bivolita• scoateti samburii din prunele proaspete si mixatii-le impreuna cu menta proaspata• puneti vinul la redus pe foc, impreuna
Rulada de porc cu sos picant de prune• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vita• introduceti carnea tocata intr-un bol• dati ceapa pe razatoare si amestecati-o cu carnea• tocati mararul si patrunjelul
Rulada de ceafa de porc umpluta cu carne tocata• lasati frunzele de vita de vie peste noapte, la desarat• amestecati carnea tocata cu condimentele orientale, dar si
Sarmalute libaneze in foi de vita• asezonati pulpa de rata cu sare si piper, taind pe margini grasimea in exces• crestati foarte putin pielea
Confit de rata cu cous cous• amestecati intr-un vas drojdia, apa calduta, sarea si zaharul si lasati cca 10 min pana veti vedea ca vor
Paine cu oregano, rozmarin si cimbru• tocati marunt patrunjelul, mararul, ceapa si usturoiul• taiati untul cubulete si adaugati-l in slow cooker Crock-Pot...
Unt cu ierburi aromate• tocati ardeii kapia cuburi mai mari• tocati marunt ceapa, usturoiul si ardeiul iute• adaugati ceapa, usturoiul, ardeiul
Chili con carne• scurgeti bine varza si desprindeti cu grija foile, taindu-le cotorul (daca sunt prea lungi, taiati-le pe jumatate) •
Sarmalute cu afumatura si dovleac• dati legumele si cascavalul prin razatoare • intr-un castron amestecati toate ingredientele • dati pielea
Pulpa de pui umpluta cu legume si cascaval• cu ajutorul unui cutit desfaceti partial cotletul de porc (lasati cca. 2 cm pana in margine)
Cotlet de porc umplutRagout de iepure cu cherry, bacon si prune
Ragout de iepure cu cherry, bacon si pruneCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeReţetă de preparare a papanaşilor. Papanasi cu dulceata de afine si smantana este un desert traditional romanesc pentru...
Reţetă de preparare a papanaşilor cu dulceata de afine si smantanaPentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataAceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macNu e Tiramisu reţetă originală, nici pe aproape, dar e o varianta aromata cu capsuni si cocos, doua ingrediente care mie...
Tiramisu reteta cu capsuni si cocosIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat