Sosuri albe

Reteta Esenta de ciuperci cu vin

complexitate reteta Redusa 
miacori_14178 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Cupercile bine spalate si tocate si frunze de marar, patrunjel si telina se pun la fiert in vin alb sec si zeama de lamaie in raport de 0,5%, numai c

ingrediente

   Ciperci
   vin alb sec
   zeama de lamaie
   verdeata

mod de preparare

Cupercile bine spalate si tocate si frunze de marar, patrunjel si telina se pun la fiert in vin alb sec si zeama de lamaie in raport de 0,5%, numai cat sa acopere ciupercile se pune la fiert la foc mic circa 15 min. Se strecoare si se pune esenta in sticlute pe care le sterilizam in baie de aburi circa 30 de minute. Se pastreaza la rece.
La prepararea sosurilor pentru vanat
Incearca si Sos de iaurt
Daca ti-a placut reteta noastra "Esenta de ciuperci cu vin" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri albe

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite