Sosuri albe

Reteta Extract de ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
miacori_14178 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se poate face dintr-o singura specie de ciuperci sau combinate. Ciupercile trebuie sa fie foarte proaspete. Dupa ce au fost curatate de resturi vegeta

ingrediente

   ciuperci

mod de preparare

Se poate face dintr-o singura specie de ciuperci sau combinate. Ciupercile trebuie sa fie foarte proaspete. Dupa ce au fost curatate de resturi vegetale si pamant, ciupercile se spala in mai multe ape si se usuca. Se trec de mai multe ori prin masina de tocat, se pun intr-un saculet de panza deasa si se pune la presat ca sa se scurga sucul din ele. Acest suc se pune in vase cu pereti dubli sau in baie de abur si se fierb la temperatura de circa 100-110 grade timp de 30 de minute. Se pune in sticlute si se sterilizeaza.
Se foloseste la prepararea supelor, soteurilor, salate, sosuri etc.
Incearca si Sos de hrean cu smintina
Daca ti-a placut reteta noastra "Extract de ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri albe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite