Cu acest sos a la creme cu ciuperci si smantana se pot servi cartofi natur, oua fierte tari, peste sau rasol. Un pahar de lapte se fierbe cu sare, piper si delikat.
Pentru sos a la creme cu ciuperci si smantana un pahar de lapte se fierbe cu sare, piper si delikat. Cand clocoteste, se adauga o lingura de faina diluata cu putin lapte rece si 50 g unt. Se fierbe pana se ingroasa putin, apoi putem pune 2 catei de usturoi tocati. Amestecat fin cu 200 g smantana si 500 g ciuperci, sosul a la creme devine foarte gustos.
Cu acest sos a la creme se pot servi cartofi natur, oua fierte tari, peste sau rasol.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Siropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii