Sosuri albe

Reteta Sos acru

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se toaca ceapa marunt si se pune se se caleasca cu o ceasca mica de ulei. Cand ceapa devine sticloasa, se ia cratita de pe foc, se adauga sare, boia s

ingrediente

   o ceasca de ulei
   o ceapa
   o lingura de faina
   o lingurita de boia
   un pahar de vin alb
   un pahar de lapte
   iaurt sau lapte acru

mod de preparare

Se toaca ceapa marunt si se pune se se caleasca cu o ceasca mica de ulei. Cand ceapa devine sticloasa, se ia cratita de pe foc, se adauga sare, boia si o lingura de faina. Se amesteca bine, se stinge cu lapte acru si se pune din nou pe foc. Se fierbe la foc mic, acoperit, impreuna cu


un pahar de vin alb.
Sosul se serveste cand s-a racit, langa rasol de vaca sau de porc.





Alte reteta sos recomandate





Sos tartar


Sos de spanac


Sos ciuperci
Incearca si Sos remulade
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos acru" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri albe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.