Sosuri albe

Sos alb pentru carne fiarta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
O lingura de faina se rumeneste usor cu o cantitate egala de unt, se subtiaza cu supa de carne strecurata, in care a fiert iepure de casa, gaina, carn

ingrediente

   o lingura faina
   2 linguri unt
   1 1/2 pahar supa de carne
   1 galbenus de ou

mod de preparare

O lingura de faina se rumeneste usor cu o cantitate egala de unt, se subtiaza cu supa de carne strecurata, in care a fiert iepure de casa, gaina, carne de berbec sau de vitel si se fierbe la foc slab timp de 5-10 minute. Dupa aceea, sosul se ia de pe foc se adauga un galbenus de ou batut intr-un pahar cu putin sos, se sareaza dupa gust se adauga o bucatica de unt si se amesteca.
Se serveste la diferite feluri de carne fiarta
Incearca si Sos olandez
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos alb pentru carne fiarta" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri albe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite