Sosuri albe

Reteta Sos bechamel cu bere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Sosul bechamel cu bere este o alta varianta de bechamel, cu un gust mai aromat si suav.

ingrediente

Ingrediente:
   2 oua
   500 ml bere alba
   2-3 linguri de faina alba
   sare si piper dupa gust

mod de preparare

Mod de preparare:
Ouale spalate si uscate se sparg intr-un castron si se amesteca cu telul, cu un praf de sare, adaugand treptat berea, faina, sarea si piperul si amestecand continuu pentru a elimina cocolasele si a obtine o compozitie asemanatoare unei smantani mai groase. Se poate pastra la rece pnana la utilizarea pe preparate.


Bechamelul se foloseste la preparate cu paste sau pentru marinarea carnii de pui, vita, porc.

Incearca si Crema de ciuperci cu mazare
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos bechamel cu bere" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri albe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Alte retete cu:
bere sos bechamel
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.