Sosuri albe

Reteta Sos Bechamel cu nucsoara si patrunjel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru sos Bechamel cu nucsoara si patrunjel se amesteca cu telul 300 ml de lapte cu 4 linguri de faina alba, se pun pe plita la fiert timp de 20 de minute.

ingrediente

   300 ml de lapte
   4 linguri de faina alba
   sare
   piper
   nucsoara
   putin zahar
   patrunjel
   100 g unt.

mod de preparare

Pentru sos Bechamel cu nucsoara si patrunjel se amesteca cu telul 300 ml de lapte cu 4 linguri de faina alba, se pun pe plita la fiert timp de 20 de minute, se adauga sare, piper, nucsoara rasa, putin zahar, patrunjel tocat si 100 g unt. Se amesteca sa se topeasca fara sa mai fiarba si, dupa dorinta, se pot adauga 2 galbenusuri.


Incearca si Sos pentru salata de peste
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos Bechamel cu nucsoara si patrunjel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri albe

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.