Sosuri albe

Reteta Sos Boscaiola

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se dinstuie in ulei usturoiul (nu se arde) la foc potrivit dupa care se adauga ciupercile taiate felii mai subtiri, se lasa sa se inmoaie putin in sos

ingrediente

   200 gr ciuperci albe
   sos de rosii
   2-3 fire de busuioc proaspat
   2-3 catei de usturoi intregi
   100 gr smantana

mod de preparare

Se dinstuie in ulei usturoiul (nu se arde) la foc potrivit dupa care se adauga ciupercile taiate felii mai subtiri, se lasa sa se inmoaie putin in sosul propriu pana scade, dupa care se ia de pe foc. Separat se amesteca sosul de rosii sarat dupa gust, smantana, putin busuioc taiat marunt si cu ciupercile.
Incearca si Sos pentru fripturi
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos Boscaiola" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri albe

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.