Sosuri albe

Reteta Sos cald de mustar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Sosul cald de mustar se face foarte simplu si este foarte delicios. Pentru acest sos aveti nevoie si de un pahar de vin alb.

ingrediente

   2 cepe mari
   1 lingura unt
   1 lingurita faina
   2 cesti zeama de carne sau apa
   1 paharel de vin alb
   1 lingurita mustar
   1/2 lingurita zahar
   un praf de piper
   sare.

mod de preparare

Pentru sosul cald de mustar se taie ceapa si se pune intr-o cratita cu o lingura de unt. Se lasa sa se inmoaie fara sa se rumeneasca, se adauga faina si, dupa ce se ingalbeneste putin, se stinge cu zeama carne. Se adauga un paharel de vin alb. Se lasa sa fiarba 20 de minute si se ia pielita ce se formeaza la suprafata. Inainte de a servi, se adauga mustarul muiat cu putina zeama, piperul si zaharul. Sosul cald de mustar se trece prin sita.





Sosul se serveste cald.

Incearca si Sos alb
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos cald de mustar" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri albe

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.