Sosuri albe

Reteta Sos catifelat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
gavriluta postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Din 50gr unt si din faina se face un sos care se stinge cu supa de carne.Nu se lasa sa se ingroase tare,se adauga galbenusurile,sare,piper si daca est

ingrediente

   3galbenusuri
   1 1-2lingura de faina
   50gr unt
   2pahare cu supa de carne

mod de preparare

Din 50gr unt si din faina se face un sos care se stinge cu supa de carne.Nu se lasa sa se ingroase tare,se adauga galbenusurile,sare,piper si daca este prea gros se mai adauga supa.Se poate adauga in sos putin sos gras de rosii,ca sa-i dea o culoare mai apetisanta.
cald
Incearca si Sos de castraveti cu smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos catifelat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri albe

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite