Sosuri albe

Reteta Sos catifelat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
gavriluta postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Din 50gr unt si din faina se face un sos care se stinge cu supa de carne.Nu se lasa sa se ingroase tare,se adauga galbenusurile,sare,piper si daca est

ingrediente

   3galbenusuri
   1 1-2lingura de faina
   50gr unt
   2pahare cu supa de carne

mod de preparare

Din 50gr unt si din faina se face un sos care se stinge cu supa de carne.Nu se lasa sa se ingroase tare,se adauga galbenusurile,sare,piper si daca este prea gros se mai adauga supa.Se poate adauga in sos putin sos gras de rosii,ca sa-i dea o culoare mai apetisanta.
cald
Incearca si Sos de ciuperci cu smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos catifelat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri albe

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.