Sosuri albe

Reteta Sos de ciuperci cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
gicamil21 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Pui cu sos de rosii"
 
Sos de ciuperci cu smantana este o garnitura de vara foarte gustoasa si usor de preparat. Se poate servi alaturi de fripturi sau de mamaliga.

ingrediente

   500 g ciuperci
   1 ceapa mare
   250 g smantana
   100 g parmezan
   sare piper
   ulei de masline

mod de preparare

Se toaca ceapa si se caleste in uleiul de masline, apoi se taie si ciupercile si se aduga peste ceapa. Se pune sare si piper dupa gust. Dupa ce s-au calit si ciupercile, se adauga smantana care se aduce la temperatura de fierbere. Dupa 3 minute se adauga parmezanul; se amesteca bine, iar dupa aproximativ 2 minute se stinge focul.


Sosul de ciuperci cu smantana se serveste alaturi de fripturi sau pur si simplu cu mamaliga, fiind foarte consistent.

Incearca si Sos Bechamel
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de ciuperci cu smantana" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri albe

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.