Pentru sosul de faina se face un rantas din unt sau ulei si faina. Se stinge cu zeama de carne. Se lasa sa fiarba la foc mic, amestecand mereu. Se adauga frunze de patrunjel si daca avem la indemana, pielite si picioare de la 4 — 5 ciuperci foarte bine spalate. Din cand in cand se ia cu o lingura pielita care se formeaza la suprafata. Sosul de faina trebuie sa fiarba aproape o ora. Cand este gata se trece prin sita.
Sosul de faina se poate servi la paste, salate, mancare de cartofi.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe