Sosuri albe

Reteta Sos de migdale frantuzesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se prajesc migdalele in unt, pina se fac maronii-aurii, se adauga usturoiul si sucul de lamiie, se lasa un minut si apoi se pune vermouth-ul. Se adaug

ingrediente

   180 gr migdale tocate
   un catel de usturoi pisat
   4 lingurite unt
   2 lingurite sos de lamiie
   o lingurita vermouth dry
   4 lingurite smintina
   sare
   piper
   4 lingurite sos de ciuperci (250 gr ciuperci
   sucul de lamiie si 60 gr unt se fierb 10 - 15 minute)

mod de preparare

Se prajesc migdalele in unt, pina se fac maronii-aurii, se adauga usturoiul si sucul de lamiie, se lasa un minut si apoi se pune vermouth-ul. Se adauga restul ingredientelor.
Se serveste cu file de carne
Incearca si Sos maioneza cu tarhon
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de migdale frantuzesc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri albe

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite