Sosuri albe

Reteta Sos de migdale frantuzesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se prajesc migdalele in unt, pina se fac maronii-aurii, se adauga usturoiul si sucul de lamiie, se lasa un minut si apoi se pune vermouth-ul. Se adaug

ingrediente

   180 gr migdale tocate
   un catel de usturoi pisat
   4 lingurite unt
   2 lingurite sos de lamiie
   o lingurita vermouth dry
   4 lingurite smintina
   sare
   piper
   4 lingurite sos de ciuperci (250 gr ciuperci
   sucul de lamiie si 60 gr unt se fierb 10 - 15 minute)

mod de preparare

Se prajesc migdalele in unt, pina se fac maronii-aurii, se adauga usturoiul si sucul de lamiie, se lasa un minut si apoi se pune vermouth-ul. Se adauga restul ingredientelor.
Se serveste cu file de carne
Incearca si Sos de faina
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de migdale frantuzesc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri albe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.