Sosuri albe

Reteta Sos de sardele de Lissa

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se face un rantas putin rumenit dintr-o lingura de unt, o lingura de faina si o ceapa taiata marunt. Se curata 2-3 sardele de Lissa, se taie marunt. S

ingrediente

   unt
   faina
   o ceapa
   2-3 sardele de Lissa
   zeama de carne
   capere
   piper
   otet

mod de preparare

Se face un rantas putin rumenit dintr-o lingura de unt, o lingura de faina si o ceapa taiata marunt. Se curata 2-3 sardele de Lissa, se taie marunt. Se amesteca bine cu rantasul, se stinge cu 2-3 cesti de zeama de carne clocotita. Se trece amestecul prin sita rara. Inainte de a se servi, se adauga putine capere
Se serveste cald.
Incearca si Sos de hrean cu smintina
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de sardele de Lissa" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri albe
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.