Sosuri albe

Reteta Sos din sunca, vin alb si cimbru

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pune untul intr-o craticioara in baia de apa impreuna cu ceapa si arpagicul. Se adauga, amestecind mereu in acelasi sens, galbenusurile, un praf de

ingrediente

   100 g sunca
   1 pahar vin alb
   3-4 cepe mici
   arpagic
   putina nucsoara pudra
   piper
   sare
   1/2 lamiie
   1 crenguta de cimbru
   200 g unt
   4 galbenusuri

mod de preparare

Se pune untul intr-o craticioara in baia de apa impreuna cu ceapa si arpagicul. Se adauga, amestecind mereu in acelasi sens, galbenusurile, un praf de sare, piper si zeama de lamiie. Nu se lasa sa fiarba, ci numai sa se incalzeasca. Cind s-a incalzit, se da la o parte. Se adauga sunca taiata marunt, cimbrul, nucsoara, vinul si se lasa 15 minute sa fiarba. Se amesteca cu untul si cu galbenusurile. Se strecoara in sosiera.
Se serveste fierbinte.
Incearca si Sos remoulad
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos din sunca, vin alb si cimbru" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri albe

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.